Un univers de dissenys per a gent única

laTostadora és un marketplace on trobaràs una forma creativa d'auto-expressió per mitjà de dissenys originals que connecten amb les teves passions i les de les persones que t'importen.

Amb un catàleg de milers de dissenys, creats per dissenyadors i artistes independents de tot el món, t'oferim increïbles samarretes, dessuadores, quadres i altres productes que també es poden personalitzar utilitzant les teves pròpies imatges i textos. T'oferim una manera d'expressar-te i "ser més tu" en el teu dia a dia o quan vulguis fer un regal a algú especial.

Qui som?

laTostadora som un equip de persones compromeses, basades en Barcelona, treballant per a fer arribar productes únics a persones úniques de tot el món.

Els nostres valors

We make it happen: Ens esforcem perquè les coses surtin. Tot gran projecte comença amb petits assoliments i nosaltres treballem intensament per a aconseguir-los.

We aim high: Volem arribar alt, el cel és el nostre límit i ja portem el casc posat!

We make it easy: Fugim de la complexitat i la ineficiència que es converteixen en pedres en el camí.

We rock!: Un entorn divertit, amigable, directe i transparent és clau per a desenvolupar la nostra creativitat i treure el millor de cadascun de nosaltres.

We create happy customers: Venem passionwear i posem el nostre cor en cada interacció amb els nostres clients perquè l'experiència de compra sigui emocionant.

Com funciona?

Entra en el nostre marketplace i tria un disseny que t'agrada. Personalitza-ho triant el producte i color sobre el qual imprimim el disseny, només per a tu. L'artista que va pujar aquest disseny a la nostra plataforma rebrà un marge de drets d'autor per la venda.

També pots crear el teu propi disseny! Entra i selecciona l'opció de personalitzar on podràs pujar el teu propi dibuix, fotografia o afegir text per crear alguna cosa especial. Després pots decidir en quin producte imprimir-ho.




Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.